De beste parfums van 2020

Het kiezen van een nieuwe parfum voor heren als voor dames is vaak een lastige keuze vanwege het enorm grote aanbod in parfums. Er zijn enorm veel parfums te koop, maar welke is nou de beste? De parfum die in de aanbieding is? De parfum die je vriend(in) heeft? Dit heb ik voor je uitgezocht en onder elkaar in een lijstje gezet! Zo help ik je met het zoeken van een parfum die helemaal voor jou is.

Beste parfums van 2020

Vrijwel iedereen draagt het bij speciale gelegenheden en sommige dagelijks. Parfums, ze zijn er in alle soorten en maten. Denk aan eau de toilette, eau de parfum of eau de cologne. En er zijn kruidige geuren, zoete geuren en frisse geuren. Maar hoe weet je nou welke parfum het beste voor jou is?

Een parfum ruikt bij iedereen anders

Parfum maakt het setje compleet. Het dragen van een heerlijke geur geeft veel zelfvertrouwen. Veel mensen zijn het hier over eens, want er worden jaarlijks steeds meer parfums verkocht. Het is belangrijk dat je een parfum kiest die bij jezelf past. Een parfum ruikt bij iedereen anders. Een perfecte parfum ruikt lekker op je huid en past bij jou persoonlijkheid. Wanneer deze twee punten samenkomen, heb je de perfecte match!

Denk alvast na over een nieuwe parfum

Kies niet te snel met het kopen van een nieuwe parfum. Natuurlijk heb je een voorkeur voor bepaalde parfums. Zo geef je misschien een voorkeur aan zoete geuren. Het is handig om dit te weten voordat je een nieuw luchtje gaat kopen. Daarnaast is het verstandig om na te denken over je budget, hoe het flesje eruit ziet en of je het belangrijk vind dat het een populaire parfum is. Door hier alvast over na te denken kun je gerichter zoeken naar de beste parfums.

De beste parfums

#ProductKarakterPrijs v.a.
1Lancôme Idôle – Eau de parfum
De beste dames parfum
Frisse geur€ 49,63
2Dior Sauvage – Eau de parfum
De beste heren parfum
Frisse geur€ 75,50

1. Lancôme Idôle – Eau de parfum – De beste dames parfum

Deze heerlijke parfum staat niet voor niets op nummer 1 van de top 10 damesgeuren. Een fris en stralende parfum. Een geur die je altijd wilt blijven dragen. De formule bestaat uit veel natuurlijke ingrediënten. In de hartnoten wordt Roos en Jasmijn gebruikt wat er voor zorgt dat deze parfum erg vrouwelijk blijft!

VoordelenNadelen
+ Frisse en stralende parfum– Prijzig in vergelijking met andere parfums
+ Natuurlijke ingrediënten– Je moet er van houden
+ Erg vrouwelijk parfum

Verkrijgbaar bij:

parfums kopen wehkamp
parfums kopen bol.com

2. Dior Sauvage – Eau de parfum – De beste heren parfum

De heerlijke geur van Dior overtreft alle andere heren parfums. De krachtige frisheid van Sauvage Eau de Parfum ademt nieuwe sensuele en mysterieuze facetten uit. Een echte aanrader voor mannen!

VoordelenNadelen
+ Heerlijke geur die je de hele dag blijft ruiken– Prijzige parfum vergeleken met andere parfums
+ Geschikt voor overdag als in de avond
+ Echte mannen parfum

Verkrijgbaar bij:

parfums kopen wehkamp
parfums kopen bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *